tisdag 15 mars 2011

THE END....

Inte så jätte snygga stygn kanske... Sjukhuset kändes sådär, och den som sydde hade kanske inte högsta betyg i syslöjd precis...

Som sagt, Alvin har fått tre (och en halv) nya tänder. Här ser  man de två framtänderna med rejält mellanrum.


Den lille torroristen 


Alvin tycker att det är hans rättighet att ha koll på, och att undersöka allt i hans närhet. Att sätta på sig solbrillor trodde han kanske skulle hjälpa honom att komma undan, att vi inte skulle se att det var han...

Eftersom vi har bott högt upp för en låååång, brant backe kan man använda sig av områdets golfbilar. Vissa av oss tar gärna hjälp av dessa, vissa (läs Ulle) ser det som motion att ett par gånger/dag gå upp och ner för backen. Här är det Boy som kör Alma o Alicia.


Sista kvällen på Lanta

Alma och Alicia leker på stranden medan solen går ner så vackert i bakgrunden.


Livsnjutare! Björn o Johan

Life is good!!! Ulle o Mariah njuter av goda drinkar och eftersom de små barnen sov och de stora lekte fint tillsammans kunde vi sitta såhär hela kvällen och bara ha det gott!

Nu lämnar vi Koh Lanta, och beger oss till Ao Nang (vid Krabi) för att vara där de sista dagarna innan hemresan.
Som vanligt när vi lämnar koh Lanta blir Alvin sjuk (hände på koh Mok, Phiphi och inför snorkelutflykt som fick ställas in). Han fick hög feber och kräktes en del. Som tur var var det ganska kortvarigt, så dagen därpå mådde han fint igen.

Ja, vad ska man säga.... Ao Nang erbjöd BK och då tyckte vi att det var ett bra ställe att vara på medan Johan letade efter ett bra ställe att bo på...

...och det hittade han! Toppen hotell med härlig pool och nära till stranden!

Vi har funderat på hur det kommer att gå för Avve när vi kommer hem till Sverige och han blir tvungen att ha strumpor och skor på sig. Här i Thailand har han ju gått barfota mest hela tiden, och fått väldigt smutsiga fötter...(som vi tvättar varje kväll, så det är inte två månaders samlad smuts på foten ;.))

Poolen med Johan och stranden i bakgrunden. Det är "hands up" som gäller när han badar så att det inte kommer vatten i såret på handen.

'
Vi tog longtail boat till Phranang och där fanns det häftiga grottor och klippor att utforska!

Sista kvällen i Thailand. Vi har ätit grillad fisk vid standen och nu en liten drink innan hemgång. Alma är fotograf, och vi passar på att pussas. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar