söndag 20 november 2011

Helg med shopping och glöggmys

Som vanligt måste man ju ha något extra på fredagen, det är ju fredagsmys! Jag o barnen lagade en väldigt god äppelkaka! Aiy hade gjort middag, en kinesisk rätt med sting i, fantastiskt god!

Vi nattade Alvin och placerade oss i soffan med popcorn, godis, läsk o vin. Alma valde film och vi hade det jätte mysigt !

Tja, vad ska man säga? 3 fredagsmysare helt enkelt...

Lördag var vi hembjudna till en kollega till Johan. Det var födelsedagsfest/glöggfest och vi fick både glögg, pepparkakor, lussebullar och en massa annat mumsig! Barnen lekte, och kollade på mobiltelefoner...Har man föräldrar som jobbar på Sony Ericsson så har man....

 
Har även hunnit med lite (eller ganska mycket faktiskt) shopping i helgen. Var på Yashow (marknad) och gick loss på både det ena och det andra... Jackor till mig o Avve, det har blivit kallt! Påslakanset (uppsydda) Uggs till mig, Alma o Alvin, stövlar, högtalare, lämnat till skräddare som ska sy lucialinne till Alma. Fick inte med oss hennes i flygfrakten och nästa söndag, 1:a advent, är det lucia o julmarknad på Svenska skolan anordnat av SWEA. Så det fick ju bara lösas. Lite komplicerat, eftersom skräddaren påstod att det var "very complicated" att sy ett lucialinne??!!
När man shoppar blir man hungrig, och denna dag tyckte vi att Mc Donalds passade väldigt bra!

En liten kontrast, här är Alma bland Hutongerna. Vi har just varit hos en snickare och beställt ett skåp och två pallar. På väg hem tog vi en annan väg än den stora bilvägen som vi vanligtvis går på. Då hamnade vi här, så som många kineser faktiskt bor! 

Nästa glöggtillställning, hos fam Larsson som bor på samma gata som oss. Mats har tom fått till en mysig brasa i den öppna spisen! 

Mina nya fina Uggtofflor, varma o gosiga!

Alvin i sin nya jacka, som han gillar sådär, men den vi hade med oss hit börjar bli för kall. Kolla även in de snygga Uggstövlarna, cool kille!

Alma har gått loss med kameran och fotat sig själv... 


Så lite soffhäng på söndagkväll, trötta o nöjda efter en härlig helg!

1 kommentar:

  1. Tänk vad mycket nytt för er och goa ungar som myser.Alvin mannekängade tufft! Alma ser sig omkring på sin nya sparkcykel med ett gott leende.
    Ha det bara gott!
    Kram från farmor.

    SvaraRadera