måndag 16 januari 2012

Våra grejer har kommit!

Äntligen så kom våra saker från Sverige och vårt hus har fått en mer personlig och aningen mysigare framtoning! Tänk vad lite saker hemifrån kan göra! Det var en lyckokänsla som infann sig hos hela familjen när vi packade upp kartong efter kartong. 147 lådor (inkl. cyklar, tavlor, lite möbler mm) levererades av 10 kineser. De lyfte in allt i huset, och erbjöd sig även att packa upp. Vi valde att de packade upp de stora sakerna, så som möbler och tavlor. Resten; kläder, skafferi, kök, leksaker mm mm har vi packat upp själva efter hand. Riktigt spännande att se vad det är man packat ner. Man glömmer snabbt, det var ju 2,5 mån sedan vi sist såg grejerna.

En , av tre, lastbilar som kom med sakerna. Man får inte köra in med för stora lastbilar på området, så sakerna vara lastade i tre mindre. Smart ;-)

10 kineser som sprang omkring. En kille pratade engelska. Jag hade en lista med nummer på, och den engelsktalande kinesen sa vilket nummer lådan som bars in hade. Jag prickade av och sa vart den skulle. Allt i ett rasande tempo!

Starka killar det här!

Och Alvin fick sitt efterlängtade kök. Han älskar att leka med det. Stoppar saker i ugnen, som när han ska plocka ut, måste använda grytlapp för att det är så varmt säger han :-)




FREDAGSMYS! 
Alma bjöd hem sin bästa Kina kompis Astrid på fredagsmys i fredags (så klart...) Hon bjöd på tacos, läsk, glass och en massa lek o bus förstås!

I lördags var vi på mingelfest, hos ett svenskt par. Det var 40 vuxna och lika många barn på festen! Vi hade jätte trevligt, och det bjöds på fantastiskt goda snittar och bubbel till det. Roligt att få träffa så mycket nytt folk! På vägen hem hade vi sällskap med ett par grannar, som bjöd in oss på en drink... Så blev den kvällen oxå en sen lördag....Tur hade vi dock på söndagen, eftersom Alvin tog en rejäl sovmorgon, till kl 10!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar