måndag 20 januari 2014

Alvin 4 år!


Vad händer här då? Jullovet har tagit slut och nu väntar vi på nästa lov som är Kinesiska nyårslovet. Då ska vi åka till Thailand och inte nog med det, väl där ska vi träffa Andreas, Lotta, Elliot och Elias. Som vi längtar!
Skolan och förskolan började igen den 7 januari så nu är vi varma i kläderna igen. Jag har valt att inte plugga denna termin utan istället lägga tiden på att vara volontär på ett närliggande barnhem, vara aktiv inom Swea (organisation för svenska kvinnor som bor utomlands) jag har fått ett styrelseuppdrag som jag berättar mer om efter årsmötet som är imorgon. Nytt för i år är att jag börjat på yoga och det är jätte kul, lite jobbigt men väldigt bra för kroppen!

En dag på jullovet var vi och åkte skridskor. Som tur är är Alvin en tapper liten kille som kämpar på...en klar fördel är att han verkligen älskar att vara ute!

Hej hej!


Tur storasyster är så hjälpsam!


Övning ger färdighet!

ALVIN 4 ÅR
2014-01-20

Så fyllde han då äntligen fyra, vår älskade lilla Alvin!
Med sång, frukost på sängen och paket väckte vi honom på morgonen.




På eftermiddagen bjöd Alvin hem några kompisar på fika och det skulle vara tårta, mycket viktigt tyckte den unga mannen...så den snälla mamman bakade så klart en tårta :-)




På kvällen var vi hemma och Alvin fick lite fler presenter, middagen bestod av hemlagad hamburgare och tårta igen som efterrätt.

Alvin 4 år! En radiostyrd jeep var en toppen present tyckte han!

2 kommentarer:

  1. Ulrika, lycka till som volontär, spännande uppdrag.
    Hurra, hurra för vår älskade Alvin som blivit 4 år.
    Ha en mycket trevlig o skön avkoppling i Thailand.
    Kram till alla!

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Din blogg har blivit nominerad till Bästa Asienblogg i Supersavertravels Travel Blog Awards 2013! Travel Blog Awards är en utnämning där vi tillsammans kommer att nominera och rösta fram de skönaste resebloggarna i fem olika kategorier.
    Ju fler nomineringar en blogg har, desto större är nämligen chansen att komma till final! Du kan hämta hem en widget till din blogg – den gör det lättare för dina läsare att nominera och rösta på dig! Widgeten hittar du här: http://www.supersavertravel.se/tavling/travel-blog-awards/2013/asienblogg.
    Vinnarna inom respektive kategori kommer förutom den stora äran även att vinna en utgivning av sin blogg i bokform hos BoDTM – Books on Demand! Lycka till :) Med Vänliga Hälsningar Madelene

    SvaraRadera