onsdag 23 februari 2011

Jag o Alma har pratat om elefantridning sedan vi kom, härmodagen blev det av. Alma tyckte det var mycket spännade, men speciellt med alla apor som gjorde sig hörda runt om. Det blev en tur i "skogen" och sen ner om vattnet.

Som sagt så har vi nu flyttat, känns bra, vi har bytt upp oss litegrann, bättre kök, uteplats, duschar osv, vi är till och med 20 meter närmre poolen  nu. Denna bild är från uteplatsen med poolen i bakgrunden.

Alma på terassen. Som vanligt är enda kruxet hur man ska hålla Avve ifrån hårda golv o trappor, men än så länge går det fint.

Knappt det räknas som flytt, från det högra huset till det vänstra (där vi har nederdelen)

Idag har jag, Alma och family Robertsson varit och fiskat, på bilden ses dagens fångst, en white snapper som vi fått tillagad på Rann. 


För övrigt:
Denna vecka har Alvin lärt sig klappa bra, gå baklänges och pussas på kommado. Det händer jättemycket med båda barnen här och det är kul. Alma är en liten minitonåring men samtidigt jättemysig, Alvin växer på rejält, han är fortfarande en huligan, men han kan faktiskt tänka sig att mysa/busa några minuter i sängen nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar