måndag 21 maj 2012

Besökare och härliga dagar!

Ok, jag vet! Länge sedan nu igen... Ursäkta, men det har som valnligt varit en del strul med både dator och internet. Så har vi ju även haft besök, vilket tar mycket tid i anspråk ;-) Skämt å sido, det med datorn och internet är sant och besöket också i och för sig men det har bara varit trevligt! I två veckor har vi haft Faster Malin och Ola på besök, till allas glädje! Barnen har dansat av lycka, busat och lekt för fullt med de efterlängtade M o O! Vi vuxna har haft underbara dagar tillsammans, med mycket aktiviteter och utflykter, middag på stan, fest och dans, men också en del mys hemma vid poolen och i trädgården. Jag skriver och visar lite bilder nu, fler kommer!


Den självklara utflykten till muren! Alma fick vara ledig från skolan och följa med, vilket hon verkligen gillade! Det var många trappsteg och en bit att gå, men hon kämpade på bra! Lite glass och drickapaus gav ny energi!

Skönt med lite svalka i skuggan i ett av vakttornen!



Fikapaus behövs såklart!

Många långa trappor!


Välförtjänt glasspaus i värmen


Nu tar vi sats.....

Som sagt, mycket lek och bus! Alma kastar vattenballonger på Malin, som inte har några kvar att försvara sig med :-)

Sen var det alla mot Ola som gällde :-)

Inte vet jag, men det känns som det behövs lite mer träning för att bli en riktigt bra badmintonspelare. Men ambitionen finns i alla fall!


Ingen rast här inte... Malin hade naturligtvis med sig saxen, så hela familjen fick en välförtjänt klippning. Så nu är vi alla väldigt tjusiga i håret! Tack för det Malin!

En hel korg full med vattenballonger är bra att ha när man ska ha vattenkrig!

Bus Alvin, ser så snäll och beskedlig ut kan man tycka. Men ack vad skenet kan bedra... Det var väldigt tyst en stund och så kom han in till mig och visade upp sin fina mage och sa: - "Titta Mamma, jätte fin jag e!"


Att diska e kul, tycker Alvin och blöter ner hela köket om man inte ser upp!

Som sagt, en liten uppdatering, jag lovar att så snart som möjligt lägga upp fler bilder! Hoppas ni har tålamod nog att vänta...
Kram på er alla där ute!

1 kommentar:

  1. Tack Ulrika för fina bilder. Malin o Ola kom hem idag och hade jättemycket att berätta, ni har verkligen gjort mycket tillsammans. Dom älskade Beijing. Det finns ju hur mycket som helst att se över. Man längtar diiit igen. Kram till er.

    SvaraRadera