söndag 17 mars 2013

Veckor som gått och skoldisco

Då har det gått ytterligare ett par veckor, och hade jag massor av tid och ett internet som fungerade bättre hade jag gärna bloggat mer. Men nu är det tyvärr så att internet är superslött och den "tunnel" som behövs för att komma förbi den kinesiska internet filtreringen inte alltid funkar. Därför inte så mycket uppdateringar som jag kanske önskat...
Förra helgen var Johan och Alma i Wan Long som ligger ca 3,5 tim bilfärd från oss. Det är en liten by med ett rätt ok skidsystem. Jag och Alvin valde att stanna hemma även i år, J o A var på samma ställe förra året. Det var flera familjer som åkte tillsammans över helgen och de hade en toppen vistelse där med lite blandad väderlek. Sol, snöstorm och mera sol... Alma åker alla backar och även lift själv nu och tycker att skidåkning är toppen, väldigt roligt!

I fredags var barnen på skoldisco. Först var det Alvins tur, med barn från förskolan och lite senare på kvällen var det skolans elever som skulle få tillgång till dansgolvet! Jag fick vara med Alvin på hans disco, och han dansade lite, men satsade mest på att äta chips. Under tiden var Alma hos en kompis och åt middag för att sedan bli skjutsad av Johan till discot. Men här fick vi inte vara med, med 20 kr i en glittrig plånbok skuttade hon och kompisarna iväg, för att efter två timmar komma hem igen glada, uppspelta och trötta.

I lördags var det vuxenfest hos några vänner här på området. Det var en födelsedag som skulle firas, och livet i allmänhet skulle också firas, så vi togs emot som kändisar med röda mattan, paparazifotograf och härlig välkomstdrink. Därefter bjöds det på buffé och dans hela natten lång. Jätte kul fest! På söndagen kom vår kompis Kalle från Sverige på ett kort besök med övernattning hos oss, han åkte vidare på jobb till en annan del av Kina nu på måndag morgon. Trots den sena timmen i lördags kom Alma iväg på sin vanliga innebandy träning på söndag morgon och när Kalle kom efter lunch begav vi oss in till stan för lite shopping och middag på restaurang.

På lördag är det vår tur att ha fest, vi har bjudit ca 30 pers till "Bad Taste Party" hemma hos oss. Vi ska ha festen tillsammans med ett annat par, och i söndags provade vi våra kostymer...ojojoj de är verkligen Bad taste! Bilder kommer sedan, eftersom vi inte vill avslöja något innan...


DISCO TIME!

Alvin med sin discohatt och en påse chips...

Dansa dansa natten låååång...
Alvin med sina kompisar Vera och Hjalmar

1 kommentar:

  1. Discotime med läckra brudar och killar, det är ju skitkul. Något vi vill se när vi träffs. Farfar gillar ju häftig musik.
    Kram
    farmor

    SvaraRadera