tisdag 24 april 2012

Helg med disco och kalas

Helgen har bjudit på partaj för både vuxna och barn!
I fredags var jag o Alvin på öppna förskolan som vanligt. Detta är något som Alvin verkligen älskar och det bästa är när vi sjunger tycker han. Själv gillar jag fikan bäst ;-) Det är så härligt att se honom känna igen och sjunga med i sångerna, och göra rörelser till.
Fredag kväll var det dags för Almas första skoldisco. Hon hade tidigt i veckan redan bestämt vad hon skulle ha på sig, och vilken frisyr hon kulle ha. Kan bara meddela att tjejen var helnöjd med resultatet!
Discot varade mellan kl 19-21, men kl 20.30 ringde en förälder som var med som arrangör och sa att vår discoprinsessa var trött och ville hem. Johan fick köra och hämta henne, och inte konstigt att hon var trött. Dansat hela tiden hade hon, fast mest med sina tjejkompisar, även om hon nog gärna hade dansat med sin favoritkille "E", som går i hennes klass...

På lördagen var vi ute och körde en sväng, stannade till på "Saitec outelet" och shoppade lite. Johan o Alma shoppade mest, för ovanlighetens skull ;-)
Lite träning hann vi faktiskt också med och sedan var det tjejfest hos min kompis Madde, som fyllt år. Hon hade bjudit in ett gäng tjejer och vi hade en mysig kväll med god mat, vin och goa skratt! Härligt att bara kunna promenera hem på ett par minuter sedan.

I söndags hade Alvins kompis Annie 3-års kalas, vädret var härligt så förmiddagen spenderades utomhus. Inlines, lunch utomhus på "Steak end eggs" (restaurangen vid klubbhuset), lekplats och moppetur hanns med innan kalaset.



Alvin på väg till Eric som hade kalas i tisdags förra veckan. Han ser lite butter ut, och det beror på att han inte hittade sina solglasögon, vilka är en mycket viktig acessoar för denna unga herre!



Mmmm, mumsigt med tårta!

Men ojojoj, kladdig. Det gillar inte Avve... Eric verkar dock inte ha samma problem.



DISCO TJEJEN!


Som sagt, i fredags var det discodax!

En sista titt i spegeln innan pappa skjutsar till skolan.

Och de fina naglarna ville Alma gärna att vi skulle ta en bild på!


Alvin på väg till Annies kalas, stolt som en tupp för det stora paketet!


Alvin och Annie

Fiskedamm, som sig bör på kalas. Alvin och Elliot hjälps åt.


1 kommentar:

  1. Alma! Vilken discobrud du är, skinnjacka o allt, det var tufft. Lille Alvin i tuffa jeans. Ni e för goa! / Stor kram från farmor.

    SvaraRadera