söndag 8 april 2012

Farmor o farfar är här!

Våren, eller förlåt, SOMMAREN är här! Plötsligt bara hände det, det blev super varm och soligt. Känns som det bara var ett par veckor sedan man behövde ta på sig både dunjacka, mössa och vantar för att kunna vistas utomhus. Men nu har det blivit sommar helt plötsligt. Våren varade väl i ungefär tre dagar.
Jag o Alma har passat på att fika utomhus (Alvin sovandes i vagnen, lugnast så...). Känns väldigt skönt i alla fall, och det är bara att passa på att vara ute och njuta!
Extra kul också att Alma har påsklov och att farmor och farfar kommit på besök. Kul att kunna bjuda sina gäster på fint väder!
Alma och Johan var och hämtade farmor o farfar på flygplatsen i tisdags. Johan har varit ledig månd - onsdag så det passade ju bra. Alma hade ritat teckningar och en fin skylt som det stod "Välkomna Farmor o Farfar!"


Fikamys i trädgården!

Påskharen hittade även till oss i Beijing! Han måste ha haft ett väldigt stort ägg med sig, för helt plötsligt stod det en studsmatta i vår trädgård!
Under tiden som Alma och Johan var på flygplatsen, kom leveransen. Vi hade dagen innan varit på Decathlon (en sportbutik) och köpt denna skapelse, och så kom det två kineser som levererade den, samt satte upp den i trädgården. Väldigt praktiskt, eftersom det förmodligen hade tagit oss själva en halv dag att få ihop den.
När Alma kom hem tittade hon ut i trädgården, konstaterade att där stod en studsmatta, också var det inte mer med det... Men så plötsligt kom hon på att det ju var en studsmatta i HENNES trädgård! Oj, va glad hon blev! Att den faktiskt var hennes!

Välkomna till Beijing, River Garden 323!

Alma hjälper farmor med blomvattningen. Tur att svärmor kommer så blommorna blir lite ompysslade ;-)

Med det fina vädret åkte inlinesen fram. Alma tycker det är superkul, och Alvin är väldigt hjälpsam ;-)


Glada barn som njuter av att få ha farmor i närheten!


Utflykt till "Himmelens tempel" Alma vandrar i den "långa gången"
Himmelens tempel


 
Nilsson/Cederberg på finpromenad!

Ja, bara så ni vet. Inga nakna flammor tillåtna här ;-)

Drickapaus kan man behöva!



Och även lite färdkost. Alvin kör både korv och glass, samtidigt!

Träning på hög nivå! Alma är riktigt stark och kunde "gå" med armarna hela vägen. Det var hon ensam om att klara i vår familj!

Tjoho, Johan vill ju inte vara sämre...

Ett besök på Hongqiao har vi också hunnit med. Många glasögon blev det! Och lite annat oxå så klart... ;-)

...Smycken till exempel...

På kvällen var vi lite trötta, så det fick bli hämtmat. Sushi, mums!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar