onsdag 9 november 2011

En dag i River Garden

När vi lämnat Alma vid skolbussen, går jag o Alvin hem för att äta frukost och fixa lite hemma. Vi lullar runt och myser innan vi ger oss ut på en liten promenad i området och till affären. I affären finns det alltid färskt kött, fisk och annat gott som man kan handla. Därefter stannar vi kanske till på lekplatsen, eller snackar lite med någon annan mamma som också är hemma med sina barn.
Alvin gillar verkligen lekplatsen, han vill aldrig gå hem...



Här bor vi! Alma sitter och väntar utanför huset.

Lunchtime! Vi har fått låna en tripptrapp stol av några kompisar, tur var det för det var väldigt opraktiskt att ha Alvin klättrandes runt på stolar o bord när vi skulle äta. Nu sitter han där han ska!

Idag var det jätte härligt väder, så jag passade på att ta en kaffe i trädgården efter lunchen. Alvin sov, och jag hade en svensk tidning att läsa, härligt! Luften var dessutom bra idag, det är den inte varje dag. Man måste kolla luftkvaliteten ett par gånger/dag. Alvin gillar ju att sova i sin vagn, helst ute, men ibland får han sova inne i den. På Svenska skolan har man en gräns på 200, är det över så får inte eleverna gå ut på rasten. Idag var det 78! För ett par dagar sedan var det 370...

Kvällens middag tillagas. Jag handlar i affären, och där finns det mesta man behöver! Just i kväll blev det minsann spaghetti m köttfärssås. Köttfärsen var sådär, inte som hemma direkt men den fick duga. Vinet däremot, smakade jätte gott! Gasspis är toppen! 
Johan brukar komma hem vid 18.30-19.00, så vi äter middag lite senare än hemma i Sverige. Efter middagen idag gick Alma o Johan till klubbhuset och badade i poolen, jag o Alvin byggde med klossar och badade i badkaret :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar