tisdag 22 november 2011

Vackert väder!

Lustigt det där med luften här i Beijing... I går var det ca 300 på morgonen, och en bit in på dagen. Sedan började det blåsa (ordentligt) och vips, hade det blivit 27.... Skönt m frisk luft! Inte lika skönt med iskalla vindar, men man kan ju inte få allt.
Idag är luften härlig,  39, klar, frisk, blå himmel och sol!
Jag och Alvin promenerade till den nystartade öppna skolan, på Svenska skolan. Det är ett gäng mammor som är hemma med små barn som träffas för lek, fika o sångstund. Väldigt trevligt, får bli en stående aktivitet på onsdagarna! Alvin går ju iväg med Ayi på barn/Ayi träff en gång/veckan. Då får han träffa ungefär samma barn och deras Ayisar. Han verkar gilla det. Igår var de på en sådan träff, så då passade jag på att beställa ett skoskåp hos en snickare och handla lite andra smågrejer i en liten affär samt fika med en kompis.



Jag köpte ätpinnar till barnen, man har som en gummi grej i toppen på pinnarna, så de håller ihop. Alma vill så gärna kunna äta med pinnar och hon är jätte duktig faktiskt! Alvin gör på sitt eget lilla vis... Efter en stund tog han bort gummigrejen och började spela trummor med pinnarna istället :-)

Alma in action! Musikunderhållning på hög nivå!

1 kommentar:

  1. Hey sötisar. Va bra att Alvin gillar sin Ayi och Alma sin gitarr. Du får repa mycket nu, så blir det fin underhållning när vi kommer. Du har ju gott om tid,vi kommer inte före jul!
    Puss o kram till er!
    Från farmor o farfar.

    SvaraRadera