måndag 12 december 2011

Helgen som gått


I lördags var det julfest på klubbhuset. En tillställning med massor av folk, hög musik, uppträden, gratis mat och dryck. Vi var många svenska familjer som hade det trevligt tillsammans. Alla i området som vi bor på var bjudna av River Garden Management, Svenskar, Amerikaner, Kineser, Italienare, Tyskar...
Vi tyckte att festen skulle fortsätta hemma hos oss, så några kompisar hängde med och vi hade en väldigt trevlig kväll/natt tillsammans. 

Richard, Johan, Johan, Madde, Malin o Ulle. 
Alvin sov gott i sin säng och Alma kollade på film :-)


SÖNDAGENS  JULBAK
Trots lördagens sena timme, hade vi bestämt att söndag eftermiddag var det julbak hos oss tillsammans med fam Ahlberg. 

Barnen gör sig redo, tvätta händerna noga!


Alvin, Alma, Madde o Stina fixar lite i köket.

Knäck och mjuk pepparkaka, doftar underbart!

Ok, att baka med barn är ju kul, en liten stund... Jag och Alma förberedde chokladbollsmeten och sedan skulle Simon, Stina, Alma o Alvin fixa bollarna! Efter en stund tröttnade de en efter en och skuttade iväg med chokladiga händer och ville hellre leka. Idag, måndag, hittar jag fortfarande söta små bruna handavtryck lite här och där i huset ;-)

Härligt!



Efter allt bakande blev vi klart hungriga. Beställde hem ett helt lass med sushi, mums! 
Sedan, när alla som inte bor i 323:an gått hem, och de under sju år gått och lagt sig landade mor o far mjukt i soffan. Kollade på att avsnitt av "På spåret". Det är lyxigt att kunna se svensk Tv! Vi har något som heter "SWE-TV", där kan man ladda ner en massa trevliga program!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar