söndag 4 december 2011

Söndagsutflykt

I söndags åkte vi in till stan för att gå på "The blue aquarium" 
Alvin var alldeles uppspelt och tjöt av glädje och spänning när han fick se alla spännande fiskar. 
Innan vi lämnade akvariet fick Alvin en flottig korv till lunch, för att han sedan skulle somna i vagnen. Det gjorde han och vi andra tre kunde i lugn och ro avnjuta en god lunch på en fantastiskt god thairestaurang. Efter lunchen hann vi även med lite shopping på "Yashow". Nu börjar säljarna där att känna igen oss. Är det bra eller dåligt...? "I know you, you live here in Beijing" Trots detta måste man ändå alltid hålla på och pruta på allt. Fast det går lite snabbare nu känns det som, de har väl kanske förstått att vi oxå förstått vad det går ut på. De vinner ju alltid ändå ;-)

Sköldpaddan var STOOOR och lite läskig... Bäst att vara i pappas famn då!



Man kunde få känna på en sjöstjärna!

Mååånga fina fiskar!

En stor, lång tunnel tog oss med under ytan av akvariet. Ståendes på ett rullband kunde vi se många spännande fiskar, hajar och sköldpaddor simma alldeles nära.

En haj som sveper förbi.

"Aaajj, läskig, bitas" säger Alvin om de stora hajarna som simmar omkring.

Den här läbbiga varelsen skulle man inte vilja stöta på i havet direkt....

Utanför fanns det så klart en riktig stor haj med supervassa tänder! Alvin ville absolut inte stå bredvid den, utan satt hellre kvar i sin trygga vagn...

1 kommentar:

  1. Hej igen! Detta kände vi igen, Blue aquarium. Där var vi ju 2008 när Alma bara var 3 år. Nytt för Alvin och han gillade ju det.

    Här kommer fler kramar till er från farmor.

    (farfar tapetserar)

    SvaraRadera